Spread some happiness

Wij geven graag geluk door. Doorgeven van een geluk kan een wereld voor een ander betekenen. het kan een dag maken, hoop geven en verbinden. Net dat beetje wat iemand op een bepaald moment in het leven echt nodig heeft. Wij doen dit graag en willen jou ook graag helpen om dat ook te doen. Want dat is het soort liefdevolle, vreugdevolle en verbonden wereld waarin wij willen leven.

Wij doen stap voor stap een beetje, help jij mee? Mischien kun jij ook een beetje geluk delen, misschien kunnen wij samen een beetje geluk doorgeven.  

Water is leven. Niet iedereen kan voor schoon water de kraan opendraaien. Wij helpen graag Viva con Agua mee om toegang tot drinkwater en sanitaire voorzieningen te creëren voor de mensen die dat het meest nodig hebben. De reden waarom wij 10% per Soulbotlle doneren. Want zo kan WASH - Water, Sanitair en Hygiëne, het 6e SDG (Sustainable Development Goal) van de Verenigde Naties voor iedereen werkelijkheid worden.

Alle atleten van het Nederlandse Team die door Stichting WuAn ondersteund worden, komen uit verschillende clubs uit Nederland en hebben een geweldige passie voor de sport. Hun helpen elkaar door dik en dun in hun dagelijkse leven en wij zien wereldwijde vriendschappen en samenwerkingen ontstaan. 
Wij steken de atleten dan ook graag een hart onder de riem uit de opbrengsten van tijdelijke acties en evenementen (wedstrijden).